trend alert – grunge

Witam, mam nadzieję,że i u was pogoda dopisuję. Ja niestety nie mogę się z niej na razie cieszyć. Pracuję, a do tego się mocno przeziębiłam. No, ale cóż. Tak to jest jak ma się w domu kogoś komu wiecznie gorąco i otwiera wszystkie okna. Ale dzisiaj czas na kolejną porcję inspiracji. Więc życzę wam miłego piątku i do usłyszenia wkrótce.

ENG:
Hello! Now I can say – finally it’s spring here, but I can’t enjoy with this lovely weather, because I’m sick. Also I’m working all the time. Anyway tomorrow I’m going to do something special – two projects. I can’t wait to share with you with all photos. So now, as every friday,time for inspiration post. Let’s go, time for photos. And soon more, and more.

ESP:
Hola, ahora puedo decir – hola, primavera! Aqui, es muy bonito, pero no puedo disfrutar de este tiempo, porque soy enferma. Pues, manana me voy a Wroclaw, donde voy a hacer dos projectos. Si, estoy muy feliz y no puedo esperar para compartir contigo de todos. Pero hoy quiero publicar los inspiraciones, Es viernes, disfruta de dia!:)
PS: No te olvides de revisar mi segundo blog – quemepongohoy.bellezaestilo.com

large (1) large (2) large (3) large (4) large (5) large thumb

 

photos via wehearit

6 thoughts on “trend alert – grunge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *