Shooting part.1

20 (1)Mimo tego, że prowadzę bloga gdzie pokazuję swoje zestawy, to nie jestem osobą która potrafi pozować. Ale muszę przyznać, że te zdjęcia mają coś w sobie, są klimatyczne i wiosenne. Na szczęście pogoda nam dopisała z czego jak najbardziej się cieszę. W dodatku chciałam mieć sesję w sukienkach (nie ukrywam, że w nich jest najłatwiej przebrać się z jednej na drugą), więc na tą okazję wybrałam dwie – w odcieniach niebieskiego, w końcu bardzo modnego w tym sezonie. Jeśli chodzi o fotografa, z Agatą znam się już od kilku lat. To ona robiła mi wszystkie sesję bardziej profesjonalne, i kiedy oglądam jej zdjęcia to na moje usta ciśnie się jedyne słowo – wow. Dziewczyna ma ogromny talent i to sama przyjemność z nią współpracować. Więc jeśli ktoś będzie we Wrocławiu i miał kaprys na taka sesję to można śmiało do niej pisać na fb! Linki na samym dole. A wy, co myślicie o tych zdjęciach? Mam nadzieje, że się wam podoba. Dzisiaj porcja zdjęć w mojej sukience z H&M, a już w następnej notce kolejna porcja zdjęć. Niestety jest ich tak dużo, że nie wiedziałam które wybrać, aby wam pokazać. Więc rozdzieliłam je na dwie notki. Więc do następnej! I czekam, na wasze komentarze.

ENG:
Today time to show you my diffrent photos than usually. I have to say, that I love this pictures, there are so climatic, and beautiful. (I’m not a model, so I can’t pose) but I like it. I decided to have a shooting in dresses, there are so girly and my favourite pieces in my closet. Also this pictures took by Agata, who has a big talent. I love her pictures, without photoshop, she has everything what should have a good photographer. She is so professional and friendly. Working with her is a pleasure (I worked with her 4 times). Also you can find her photos on her facebook fanpage – links under the photos. So what do you think, do you like my new photos? And in next post I will show you more photos but in another dress, because I have a lots pictures, and I couldn’t decided which are the best to show you.

ESP:
Si! Hoy es un dia! Como me di en las ultimos posts. Me fui a Wroclaw para trabajar con Agata. Ella es fotografa muy talentosa (trabaje con ella 4 veces) y muy profesional. Y ahora quieria publicar mis fotos muy primaveral y climatica. Si, no soy la model y no puedo plantear pero me gustan mucho las fotos. Y no puedo decidir cual deberia publicar. Pues… decidio tener las fotos en vestidos, porque son muy girly e romanticos. Como te sabes – son mis ropas favoritas. Ademas, te puedes ver mas fotos de ella en su facebook – links debajo de las fotos. Hmm creo que eso es todo. Espero que te gusta.

4 (1) 5 (1) 7 (1) 8 (1) 9 (1) 11 (1) 13 (1) 14 (1) 15 (1) 18 (1) 21 (1)photos by Agata Dobrzańska

dress: H&M
bracelets, hairclip, sneakers, blazer – shopping

20 thoughts on “Shooting part.1

  1. Hi darling! I really love your incredible dress and your fantastic jacket. You’re so beuaitful in all the photos. Thanks a lot for your comment in my blog. A big kiss 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *