Go out, be sexy or stay in bed only in lingerie

Ahh mój ostatni dzień w domu, powiem wam, że to dobrze bo na prawdę mam wielką ochotę wyjść na świeże powietrze, choć pogoda nas nie rozpieszczała przez ostatnie dwa dni. “Czasem słońce czasem deszcz” – tak, tak wiem, że to tytuł jednej z bolywoodzkich hitów ale na prawdę w tym momencie bardzo pasuję. Jednak jak co piątek, tak i dzisiaj czas na porcję inspiracji, a kolejna notka już w niedzielę. Tym razem kolejny outfit. Bo trochę was zaniedbałam. A do przodu mam ich trochę, więc czas się pochwalić.

ENG:
Finally, tomorrow I’m back to work, and I’m happy. Cos I could back to take photos, because I have a lots ideas on my head. Anyway, as every friday today I would like to show you a inspiration post, because the weather outside isn’t very well, I decided to show you some photos about lingerie. Sometimes everyone need a break and all day at home in bed.

ESP:
Si, es viernes. Y hoy quiero publicar un post con inspiraciones, porque aqui en Polonia el tiempo no es muy bueno, esta lluvioso y soleado al mismo tiempo. Pero manana me voy al trabajo – por fin, y no puedo esperar cuando voy a publicar mis nuevas looks porque tengo muchas ideas y nuevas cositas. Y hoy – un post elegante y sexy – la ropa interior. Porque cada chica necesita un dia en la cama o de descanso.

large (1) large (2) large (3) large (4) large (5) large (6) large (7) large largephotos via wehearit

 

12 thoughts on “Go out, be sexy or stay in bed only in lingerie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *