Shooting part.2

29 (1)Czas na kolejną dawkę zdjęć. Tym razem w mojej granatowej sukience z lumpeksu, której jeszcze nie pokazywałam wam na blogu. W sumie to kupiłam ją zimą, i dzień przed sesją nadal miała metkę z ceną. Ale co mogę powiedzieć, nie było okazji aby ją mieć na sobie, a już sam kołnierzyk sprawił, że musiałam ją mieć. Jest taka jakie lubię najbardziej i nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi się ona z sukienkami powojennymi i trochę z mundurkami. Ale co myślicie o tych zdjęciach?
PS. Wesołych świąt!

ENG:
And more photos, but in second dress. I have to say, that I bought this dress a few months ago, when was winter and day after this shooting had a prize. But I’m in love in this dress, the collar is adorable. I think looks like the dresses after the war or old uniforms. It’s so girly and one of my favourite. Also I like this pictures, are again so climatic. So what do you think?
ps. Happy Easter!

ESP:
Y mas de fotos, hoy en mi segundo vestido de secondhand, compre este vestido en invierno y creo que es perfecto para la temporada. Es muy bonito y girly. Para mi, tambien parece que los vestidos despues de la guerra o viejos uniformes. Si, ahora es mi favorita! Y espero que te gusta mis nuevas fotos.
ps. Felices Pascuas!

22 (1) 23 (1) 24 (1) 25 (1) 30 (1) 31 (1) 32 (1)photos by Agata Dobrzańska

sneakers, bracelets, hairclip – shopping; dress – secondhand

 

21 thoughts on “Shooting part.2

  1. Thanks for stop on my blog 🙂 I’m still thinking that this is an amazing post!
    I invite u to see my new one 😉

    Have a nice day 🙂

    xx

    lemondemonamour.wordpress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *