Look #79

IMG_0567Sierpień… powoli czas żegnać się z letnimi sukienkami, i czas zastanowić się co przygarniemy do naszej szafy na okres jesień/zima. Jednak korzystając jeszcze z letnich dni, postanowiłam wraz z Malwiną przejść się na spacer i sesję. Jak wiadomo zestawy z czernią w roli głównej rzadko pojawiają się na blogu, jednak do głowy przyszła mi właśnie ta stylizacja i powiem wam, że bardzo mi się podoba. Kurtka zdecydowanie nadaje charakteru całości, a wy co o tym sądzicie?
ps. oprócz zmiany “stylu” czas też na zmianę włosów, Malwina chciała zobaczyć jak wyglądam w prostych i o to skutki.

ENG:
August… soon it’s time to buy some clothes for autumn or winter. Not good… anyway, for right now I try not to think about it. I want to believe that I can wear my summer clothes forever. But this look which I want to show you, it’s different, as you know I don’t have a lots black clothes, and when I have a mood on the look of this type is a big surprise, but I have to say that I like this combo. With denim jacket, and for me this jacket gives the perfect touch. But what do you think? Do you like it?
ps: Also Malwina wanted to see how I look in straight hair so.. how you think? Actually I like it, but I prefer curly.

ESP:
Agosto… pronto es el momento para comprar algo de ropa para el otoño o el invierno. No es bueno… Pues, hoy quiero publicar nuevo look, un diferente… porque me llevo un look total de negro. Gran sorpresa? jaja creo no, pero lo se que es algo diferente que normalmente y tengo q decir – me encanta el look, es super comodo y creo que la chaqueta vaquera le da el toque perfecto. Pero ¿qué te parece? Te gusta?
ps: También Malwina quería ver cómo me veo en el pelo liso. En realidad me gusta, pero prefiero rizado. Y tu?

IMG_0551 IMG_0565 IMG_0550 IMG_0555 IMG_0558 IMG_0557 IMG_0568 IMG_0549slip on, t-shirt, necklaces – shopping; pants, bag – no brand; jacket – secondhand; sunglasses – gift

 

24 thoughts on “Look #79

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *