#streetstyle

X56z4TWhqHNie wiem dlaczego, ale jak patrzę na pierwsze zdjęcie to mam ochotę wyjechać do ciepłych krajów. Zima nam nie odpuszcza, a ostatnio w oczy rzucają mi się tylko letnie stylizacje i aż tęsknie za zwiewnymi sukienkami i marudzeniem na upał, jaki panuje na dworze. Ale, aby to nastąpiło trzeba poczekać. Stąd też dzisiaj kolejna porcja zestawów znalezionych w Internecie, i po raz kolejny dominuje czerń i sama nie wiem dlaczego.

ENG:
I don’t know why, but I love the first photo. Reminds me of summer days, and yep, I miss the summer, because now in Poland we have a snow. And probably you know, that I’m not a huge fan of winter. Anyway, today I would love to show you the street style and I don’t know why, the black is dominant colour.

ES:
En Polonia tenemos una nieve. Y probablemente ya sabes, que yo no soy un gran fan de invierno. Y es la verdad que me encanta la primera foto, porque es muy veraniego. Ademas, hoy quiero publicar los looks de street style y yo no sé por qué, el negro es el color dominante. Eso es todo, y pronto mi nuevo ottd, stay tuned!

B8DnjlsCIAE2xLx ojK8gDHhdNdZJYLYkTlP ePpO1mZyoE large (1) sELc1Izgy8

photos via wehearit.com

8 thoughts on “#streetstyle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *