Room tour part 1

20150608_142855_PanoWitajcie kochani,

Za oknem pogoda nas nie rozpieszcza, i trochę zmieniła mi plany na dzisiejszy dzień. Na początku planowałam pojechać w końcu do wrocławskiego zoo, później plany zmieniły się na sesję dla mojej koleżanki, kiedy to ja miałam stanąć za aparatem… a wyszło tak, że mam wolną niedzielę i czas na porządki, a także zasłużony odpoczynek. W dodatku nareszcie mam w domu nowe meble, i w końcu mogę wam pokazać nowe zmiany. Jak zapewne wiecie, postanowiłam w końcu zrobić garderobę – jako, że mam wolny pokój, to w taki o to sposób narysowałam szkic mojej wymarzonej garderoby i o to stoi sobie spokojnie zawalona ciuchami na lato. Tak, tak – obecnie widzą na niej ciuchy letnie, a na samej górze w kartonach znajdują się ciuchy zimowe. Tez uważacie, że nie jest tego AŻ tyle?

ENG:
Hi my lovely readers, hope you have a lovely sunday – with sun. Cos here, in Poland we have a strange weather – a little sunny, and a little rainy. Not funny, because the weather changed my plans for this day. I had to go to zoo, next my colleague asked me if I could take a photos of her, and now I’m sitting at home and finally I have a time for myself. I need it, because I’m so tired… anyway, today I would love to show you my new dressing room. As I told you a few posts ago, finally I decided to do my own dressing room, and now is here at home, with summer clothes – must say I don’t have a lots clothes, don’t you think?

ES:
Hola amores,  espero que tengas un hermoso domingo. Con el sol. Porque aqui, en Polonia tenemos un clima extraño – un poco de sol, y un poco de lluvia.No es gracioso, porque el tiempo cambió mis planes para este día. Tuve que ir a zoológico, junto a mi colega me preguntó si podía tomar fotos de ella, y ahora estoy sentado en casa y finalmente tengo un tiempo para mí. Lo necesito, porque estoy tan cansado … de todos modos, hoy me gustaría que le muestre mi nuevo vestuario. Como te dije hace unos postes, finalmente me decidí a hacer mi propio vestidor, y ahora está aquí en casa, con ropa de verano – hay que decir que no tengo un montón de ropa, ¿no crees?

IMG_0020 IMG_0021 IMG_0026 IMG_0027

12 thoughts on “Room tour part 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *