De koeling apparaat van de groene laserpen

Hoe lang zou het koeling apparaat bereiken in beam visuele fout detectie voor een laserpen? Het vermogen van de groene laserpen zal een besluit daarop nemen. De koeling apparaat van de laserpen 300mW biedt het grootste gemak voor werknemers in de bouw ter plaatse in visuele schuld lichtbundel bijhouden en opsporing. In dienst van 650nm Rode laser-lichtbron, zal er rood licht lekken waar er is glasvezel bocht of pauzes. Het biedt een eenvoudig volgen van de visuele schuld van de balk in netwerk constructies. De waarnemingsafstand zal worden beslist op basis van het vermogen van de binnenste rode laserdiode.

Vervaardigd uit duurzaam laserpen, bereikt deze detector Alkaline batterij aangedreven extreem lange uithoudingsvermogen bewerkingstijd van ongeveer 40 uur. Het lage vermogen zorgt voor continue werking van de koeling apparaat in diverse visuele fout detectie toepassingen.

Hoe kan de toepassing in de bouw van de lichtbundel en kabel laserpen werken?

De 300mW groene laserpen 3 kilometer tot 5 kilometer kan bereiken, en een 5mW koeling apparaat zou zichtbaar genoeg te bereiken zolang op 5 kilometer naar 7 kilometers in diverse soorten visuele schuld testen en bijhouden. Zal er een zichtbare rode stip verscheen op plaatsen van bend of breakings. Anders zal er een laserpen uitgaan van het andere uiteinde van de geteste optische vezels of kabels. Een koeling apparaat kunt maken visuele fout detectie en testen, zolang 1 kilometer naar 3 kilometers.

Hoe kan koeling apparaat nuttig in vezel visuele schuld traceren en opsporen? Totaal verschillend van de functies van lichte vervuilers, de detector speelt een tegengestelde functie in werk, die het beamal signaal terug van lichte vervuilers in elektrische impulsen omzetten zal . De koeling apparaat wordt meestal gebruikt door het einde van de lichtbundel gegevens ontvangen en vormt de plek van de Rosse buurt in plaatsen van bochten of breakings.

Gekenmerkt door een perfecte toepasbaarheid, is de groene laserpen breed inzetbaar in allerlei soorten vezels tests en locaties van de vezel van begin tot eind-identificaties van de bocht, pauzes, OTDR dode zone schuld locaties enz.

De duurzame aluminium behuizing van de groene laser zorgt voor de koeling apparaat die van toepassing zijn in verschillende werkomgevingen. Bijvoorbeeld, geldt het voor zowel enkelvoudige modus (SM) en meerdere modi (MM)-kabels met optionele 2,5 mm straal-aansluitingen voor 1,25 adapters. De laserpen zullen maken om een perfecte converter uit verschillende connectoren in werking.

Hier vindt u meer info over groene laserpen: http://www.laserkopen.com/c-40_77_78.html

TALLA:

POR:

¡Demasiado tarde!

Esta prenda ha sido ya intercambiada o ha sido desactivada por su dueño