BRUSSOSA: THE WINNER

Ya conocemos el nombre de la ganadora del bolso tricolor de BRUSSOSA. Muchas felicidades, Cristina! En breve se pondrán en contacto contigo!

Congratulations, Cristina! She’s the winner of the Brussosa’s tricolor bag.


 

13 comentarios en “BRUSSOSA: THE WINNER

 1. ains…es la segunda vez q mi nombre es el anterior al ganador en tus sorteos!jajajajaja! a ver si a la tercera va la vencida!
  Enhorabuena a la ganadora!!
  Me encanta tu blog!
  un bsito!!

 2. Mireia! No m’ho puc creure! M’ha tocat!!! Sóc la Cristina (mestra) Vaig escriure’t recordant-te qui sóc en el post de la jaqueta-ponxo del Zara… vas veure aquest comentari? Bé, jo tampoc no he mirat si em vas contestar res… El fet és que la bossa m’encanta però el que més il·lusió em fa és haver participat en tants pocs sorteigs teus (crec que 2!) i que n’hagi tingut sort! És significatiu per a mi que el teu blog va ser el primer que vaig descobrir (a l’ELLE de setembre’08!), que arrel del teu blog n’hagi conegut tants altres que encara segueixo i haver-te conegut en persona aquella tarda de divendres al Mango de Portal 🙂
  Brussossa ja ha contactat amb mi (gent maquíssima!) i dilluns aniré en persona a recollir el meu premi! (a més, haig d’anar a ASH i em va perfecte!) Ainsss… Mireia… que sempre m’aturo a l’aparador de la botiga perquè m’encanta… i fixa’t quina sort he tingut! Una abraçada ben forta i moltes gràcies, bonica! Bon estiu!
  PD: Gracias a la gente que me felicita por aquí! Sois muy amables por alegraros, chicas!

 3. Si que et vaig contestar, si, però ho vaig fer a un post equivocat, ara que penso.
  Quina il.lusió que t’hagi tocat a tu! 🙂 estic contenta! Encara recordo quan ens vam conèixer, jo amb la meva panxeta, jeje
  Disfruta molt de la bossa, eh! Ja veuràs, la Núria de Brussosa és un encant de noia.

  Muaaaa

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.