Look #70

IMG_0606

Jak wiadomo, sukienki i spódnice to jedne z moich ulubionych rzeczy w szafie. Mam ich na prawdę dużo i za każdym razem rozglądam się za nową na zakupach. Jednak przygoda z tą spódnicą była zupełnie inna. Kiedy byłam na wakacjach, obowiązkowy był Primark – w którym szukałam długiej sukienki, jednak nigdzie nie mogłam znaleźć tej najlepszej. I zupełnie przypadkowo znalazłam tą spódnicę wiszącą sobie z metką, na której widniała przecena… przymierzyłam i w taki o to sposób dzisiaj prezentuję ją na blogu. Mam nadzieję, że zestaw przypadnie wam do gustu.

ENG:
As you know I’m a lover of dresses and skirts. I have a lots in my closet, and when I’m on shopping I always find another one to my collection. Anyway, this skirt I bought in Primark, where I tried to find the perfect long dress, but I came back to home with this lovely skirt, and I have to say, that I like this look. Tells you all about me (I think). But what do you think?

ESP:
Como te sabes, soy amante de los vestidos o las faldas. Tengo muchos en mi armario y cuando me voy a ir de compras, siempre compro uno. Y hoy quiero publicar mi nuevo look, con la falda de Primark. Y me compre esta falda en mi vacaciones, cuando me fui a compras y trate de encontrar el vestido largo perfecto. Pero me volvi en casa con ella. Y ahora tengo que decir – el look es mi favorito… pues como te piensas? Te gusta mi nuevo look?

IMG_0582 IMG_0586 IMG_0588 IMG_0593 IMG_0599 IMG_0613 IMG_0618total look – primark; bag – M&L , sunglasses – shopping; accessories – primark, shopping, handmade, vintage ring

 

24 thoughts on “Look #70

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *