WaIG

Dosyć szybki post, ale chciałam na chwilę oderwać się od moich stylizacji. Chociaż mam dla was kilka. W dodatku przez jakiś czas myślałam nad serią takich postów, jak wiadomo za oknem czuć już zbliżającą się jesień więc myślę, że to idealny sposób na pokazanie rzeczy, które z miłą chęcią bym przygarnęła na jesień do swojej szafy. W takim razie to dzisiaj na tyle, i uciekam szykować się do pracy. A jutro ważny dzień! Szukajcie mnie w TV, na kanale sportowym 🙂

ENG:
Just a quick post, without my look but stay tuned, I have a few on my computer and soon I’ll publish all of them. Anyway, today I would like to show you my fav things from WaIG (english young brand), as you know the autumn is so close and I think this post is a perfect way to show you which of clothes I would like to have on my closet. But what do you think?

ESP:
Hola amores, y hoy un nuevo post sin mi look, pero estad atentos, pronto en el blog mas looks que nunca. Pues…  hoy me gustaría que le muestre mis cosas de favoritos de WaIG (Inglés joven marca), como ustedes saben el otoño es tan cerca y creo que este post es una manera perfecta de mostrar cuál de ropa que me gustaría tener en mi closet. Pero ¿qué te parece?

Fotor090674753Jak wiadomo sukienki to mój konik, gdybym mogła to bym chodziła w nich przez 365 dni w roku, jednak czasem muszę postawić na jeansy. W dodatku wybrałam sukienki, które śmiało możemy nosić o każdej porze roku.

As you know, I’m a huge fan of dresses, and if I could I would love to wear them all the time, but sometimes I have to wear jeans, anyway I choose this dresses, because for me are perfect for all year.

Como te sabes, soy un gran fan de los vestidos y si pudiera me encantaría llevarlos todo el tiempo, pero a veces tengo que usar los pantalones vaqueros, de todos modos elijo este vestidos, porque para mí son perfectos para todo el año.

1. collar swing dress £27.00
2
. daisychain dress £30.00
3. eloise floral dress £17.50
4. baby blue dress £33.00

 

22 thoughts on “WaIG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *